Kaubad.ee tegeleb juba aastast 2015 reklaamtoodete maaletoomise, tootmise ja hulgimüügiga.

Oleme enda tegutsemisaja jooksul välja kasvatanud tugevad kliendisuhted mitmete Eesti ettevõtetega, varustades neid vajalike toodetega, millega enda ettevõtte nägu viia enda klientide ning koostööpartneriteni või premeerida enda töötajaid meenetega erinevate sündmuste puhul.

Milleks on vaja reklaamtooteid?

On tehtud erinevaid uuringuid, millest nähtuvalt reklaamtooted omavad väga pikaajalist mõju. Head firmakingitust vaadatakse tuhandeid, kui mitte kümneid tuhandeid kordi enda eluea jooksul ning reklaamkingituse kulu ühe vaatamise kohta on teistest alternatiivsetest reklaamikanalitest väiksem, lisaks tekitab praktiline ja elegantne firmakingitus ka kingisaajas positiivseid emotsioone ning loob enamasti kindlat väärtust.

Mõned näited, mis väärtust pakuvad erinevad reklaamkingitused:

Sarnaseid näiteid võiks ülesse loetlema jäädagi. Mõte on selles, et kingitus, mis enda koostööpartnerile, kliendile või äripartnerile tehakse, peaks kandma endas mingit väärtust ning kindlasti peaks edasi kandma ka Sinu ettevõtte olemust.

Kaubad.ee-s töötame tehastega üle-maailma ning oleme arendanud välja pikaajalised suhted erinevate tootjatega Euroopas & Aasias ning mõtleme kaasa, et leida just Sinu ettevõtte jaoks sobivad lahendused, et luua väärtust ja tekitada emotsioone Sinu klientides.

Oleme enda kodulehte pidevalt täiendamas uute ja huvitavate toodetega ning lisaks on meil varuks väga palju tooteid, mida kodulehel ei kajastu, seega kui olete planeerimas ärikingitust, korraldamas üritust või osalemas näiteks mõnel messil, kuhu vajate promotooteid, siis võtke kindlasti ühendust ja aitame leida sobivad lahendused.

Võta ühendust SIIT