fbpx

Vuoden ihanin aika on pian saapumassa. Kun ulkona puhaltaa kylmä tuuli ja kaikkialla kuuluu kauniita joululauluja, tunnemme ympärillämme todellista joulun taikaa. Mikä olisikaan taianomaisempaa kuin täydellinen joululahja, joka tekee hyvää myös planeetallemme? Kaubad.ee:n joulutarjouksessa yhdistyvät ylellisyys ja kestävyys. Astu erinomaisten biopyyhkeiden maailmaan – ympäristöystävällinen ratkaisu, joka ei tingi parhaasta laadusta.

Miksi froteepyyhkeet ovat täydellinen joululahja?

1. Ne symboloivat kestävyyttä ja samalla ylellisyyttä

Kaubad.ee:n valikoimassa on useita vastuullisesti valittuja materiaaleja: luomupuuvillafroteepyyhkeet, Wego- vegaanipyyhkeet ja bambukuituja sisältävät pyyhkeet. Kun käytät pyyhkeitämme, koet miellyttävän pehmeyden, joka vaikuttaa pitkän työpäivän jälkeen todella rauhoittavasti.

2.  Pyyhkeillä on uskomattoman pitkä käyttöikä

Laadukas frotee kestää uskomattoman hyvin aikaa ja usein tapahtuvaa käyttöä. Valitsemalla pyyhkeemme et anna lahjaksi vain mainostuotetta, vaan ojennat asiakkaillesi päivittäin hyödyllisen esineen, joka kestää vuosia ja tulee osaksi heidän elämäntapaansa.

3. Orgaaniset materiaalit säästävät planeettaamme

Ympäristötietoisuus on arvo, joka näkyy syvästi tuotevalikoimassamme. Tarjoamme orgaanisista puuvilla- ja bambukuiduista valmistettuja pyyhkeitä, jotka on valmistettu haitallisia kemikaaleja lisäämättä. Takaamme, että aina kun asiakkaasi kuivaa itsensä Kaubad.ee:n ekopyyhkeellä, hän on turvallisesti luonnon ympäröimä.

4. Valmistusprosessi, joka välittää

Ympäristöystävällisiä pyyhkeitä on valmistettu jo 27 vuotta, ja yli 10 000 tyytyväistä asiakasta kertoo niiden parhaasta laadusta. Tuotantoprosessissa tehdään jatkuvasti uudistuksia, mikä takaa froteen valmistamisen parhaan mahdollisen kestävyyden. Tavoitteena on säästää mahdollisimman paljon arvokkaita resursseja, kuten vesi ja sähkö. Jokainen pyyhe osoittaa, että yrityksesi on sitoutunut suojelemaan luontoa.

5. Toimitus ympäri Eurooppaa

Toimitamme pyyhkeitä 26 maahan ympäri Eurooppaa. Kestävät ja pehmeät ekopyyhkeet kulkevat kaikkialle.

Bambu-sarja

Tulevaisuuden materiaaliksi kutsuttu bambu on aiheuttanut vallankumouksen tekstiiliteollisuudessa. Koska 60 % bambupyyhkeistämme sisältävät hypoallergeenisia bambukuituja, ne sopivat täydellisesti herkkäihoisille, lapsille ja kaikille niille, jotka haluavat kokea pyyhkeen erinomaisen tekstuurin. Perinteiseen froteekankaaseen verrattuna bambu- ja puuvillayhdistelmäpyyhkeet ovat jopa kolme kertaa pehmeämpiä, kuivuvat nopeammin ja imevät paremmin kosteutta ollen samalla tiiviitä ja kestäviä. Poikkeuksellista ihon hemmottelua!

Bambupyyhkeet ovat luonnostaan ​​antibakteerisia, mikä tekee niistä vastustuskykyisiä homeelle ja bakteerien kasvulle. Pyyhkeet pysyvät raikkaina pitkään eikä niihin synny epämiellyttävää hajua. Bambupyyhkeet on suunniteltu tekemään vaikutuksen kaikkialla, missä asiakkaasi käyvät: saunassa, hyvinvointikeskuksessa ja tietysti omassa kylpyhuoneessa.

Bambupyyhkeiden tyyliin ja värivalikoimaan on saatu inspiraatio niiden luonnollisesta alkuperästä. Pyyhkeistä tekee erityisen niiden reunoihin ommeltu kuvio ja koristereunus. Jos haluat käyttää bambupyyhkeitä mainoslahjana ja yksilöidä ne omalla tuotemerkilläsi, tarjoamme kirjontaa tai logoetikettiä.

Vegaaniset Wego-pyyhkeet: ylpeästi luonnollisia

Niille, jotka rakastavat 100 % luonnonmukaisia tuotteita, Wego-sarjamme on suorastaan unelmien täyttymys. Ne eivät sisällä kemikaaleja eikä kasvi- ja hyönteismyrkkyjä. 100 % luomupuuvillasta valmistetuilla pyyhkeillä on Global Organic Textile Standard (GOTS) ja VEGAN-sertifikaatit sekä pidemmät ja pehmeämmät kuidut kuin perinteisissä pyyhkeissä — niillä on parempi hengittävyys ja kosteuden imeytyminen. Wego-pyyhkeet tarjoavat luonnon kosketusta hotelleissa, kauneushoitoloissa ja asiakkaasi kotona.

Wegon luonnollisten froteepyyhkeiden valmistusfilosofia näkyy myös niiden ulkonäössä. Niitä valmistetaan viidessä pehmeässä luonnon harmoniaa heijastavassa sävyssä. Minimalistisesta muotoilusta tekee erityisen koristereunus pyyhkeiden toisella puolella. Pyyhkeessä on myös samanvärinen puuvillalenkki ripustamista varten.

Yksilöi pyyhkeet yrityksesi logolla

Kuvittele, että näihin ensiluokkaisiin pyyhkeisiin on lisäksi kirjailtu yrityksesi kaunis logo. Se ei ole vain markkinointistrategia; se osoittaa kaikille, että brändisi edustaa kestävyyttä, laatua ja eleganssia. Riippumatta siitä, pidätkö enemmän Bamboo- vai Wego-sarjan pyyhkeistä, tarjoamme useita mahdollisuuksia yksilöintiin – logokirjonta tai yrityksen nimen monogrammi. Brändisi erottuu parhaassa valossa.

Lopuksi

Tänä jouluna sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus antaa asiakkaillesi lahjaksi ylelliset ja kestävät pyyhkeet, joista hehkuu taikuutta ja lämpöä. Kaubad.ee ei ainoastaan myy tuotteita, vaan myös mahdollistaa paremman elämäntavan. Juhlitaan joulua vastuullisesti osoittamalla rakkautta planeettaamme kohtaan!

Pyydä tarjous