fbpx

Kaubad.ee:n tiimillä on ilo esitellä laaja valikoima ylellisiä mainostuotteita ja liikelahjoja. Yksi rakastetuimmista tuotemerkeistämme on Vinga, jonka ainutlaatuinen muotoilu on ikään kuin unohtumattomien elämysten ruumiillistuma, jonka voimme kokea käyttäessämme päivittäisiä esineitä.

Vinga-brändi erottuu selvästi tavanomaisista mainostuotteista erittäin käytännöllisellä muotoilullaan, johon on saatu inspiraatio pohjoismaisen filosofian periaatteista. Oli kyseessä sitten keittiöväline tai hyödyllinen vapaa-ajan varuste, Vingan skandinaavinen muotoilu jättää pysyvän jäljen asiakkaidesi sydämiin herättäen voimakkaan nostalgian tunteen ja lämmittäen mieltä joka kerta, kun he käyttävät logolla varustettua tuotetta.

Vingan yrityslahjassa yhdistyvät hetken elämys, ainutlaatuinen käyttökokemus ja tunne, jotka on pakattu kauniisti. Vinga-tuotemerkki ymmärtää lahjojen antamisen iloa ja samalla parhaan lahjan valitsemisen vaikeutta: tämän periaatteen pohjalta on luotu erityinen tuotevalikoima, jonka avulla voit kuin voitkin löytää täydellisen lahjan jokaiseen makuun ja tuoda hymyn kaikkien kasvoille.

Alla esittelemme Vinga-tuotteita, jotka ovat suosikkejamme:

VINGA Clare keittiöpyyhe pellavasekoitetta: Ruudullinen astiapyyhe pellavasekoitetta, valmistettu 50 % pellavasta ja 50 % puuvillasta. Tämä klassinen, ruudullinen design tarjoaa hienovaraisen ja viehättävän rustiikkisen ilmeen, joka yhdistyy saumattomasti kaikenlaisiin keittiön sisustuksiin. Kuivaa kätesi tyylillä!

RPET:stä valmistettu VINGA Daya GRS -piknikhuopa: 100 % GRS-sertifioidusta RPET-materiaalista valmistettu piknikpeitto on täydellinen yhdistelmä pehmeyttä, käytännöllisyyttä ja ympäristötietoisuutta.

VINGA Valmer -rantapyyhe: tämä ylellinen puuvillapyyhe on täydellinen rentoutumiseen rannalla tai uima-altaan äärellä. Valmistettu 100 % luonnonmukaisesti kasvatetusta puuvillasta, mikä tekee pyyhkeestä sekä mukavan että ympäristöystävällisen.

VINGA Lean Tritan -vesipullo: tämä BPA-vapaa vesipullo sopii erinomaisesti kuntosalille ja se sopii useimpiin mukitelineisiin. Saatavana punaisena ja sinisenä. Täydellinen vesipullo niille, jotka ovat aina liikkeellä.

VINGA Bratzy -noppapeli: tee kahvipöydästäsi tyylikkäämpi ja nauti klassisen Yatzy -noppapelin uudesta versiosta Bratzy, jossa on kultaiset nopat.

VINGA Sloane -matkalaukku: tyylikäs, kestävä ja ympäristöystävällinen laukku, joka on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja keinonahasta. Täydellinen jokaiselle lomamatkalle.

VINGA Hunton -tietokonekotelo: tyylikäs kannettavan tietokoneen kotelo sopii 16 tuuman kannettavalle tietokoneelle. Kotelon tyylikäs muotoilu ja pehmustettu suojus tekevät siitä korvaamattoman työmatkoilla.

Nämä tuotteet ovat vain pieni osa Vingan laajasta tuotevalikoimasta. Kyseessä on brändi, jonka missiona on luoda erilaisia merkityksellisiä elämyksiä päivittäisistä kulutustarvikkeista. Vingan mainostuotteet muistuttavat asiakkaitasi siitä, kuinka tärkeää on pysyä hetkessä, nauttia yksinkertaisten asioiden viehätyksestä ja tuntea iloa sekä lahjojen antamisesta että saamisesta.

Kaubad.ee tarjoaa Vinga-brändin lisäksi erittäin laajan valikoiman erilaisia mainostuotteita, joista löydät kaiken tarvittavan tapahtumiisi ja juuri sinun makuusi sopivan. Jokainen tuote on valittu huolellisesti korkean laadun ja käyttäjäystävällisyyden takaamiseksi sekä asiakkaiden puhuttelemiseksi.

Vieraile verkkosivustollamme ja tutustu huolella valittuihin liikelahjoihin, joiden avulla yritys voi kertoa tarinansa, herättää tunteita ja luoda erityisiä muistoja. Kaubad.ee uskoo, että tarkkaan harkittu mainoslahja voi välittää kunnioitusta ja välittämistä, jota tunnet liikekumppaneitasi ja työntekijöitäsi kohtaan. Autamme sinua löytämään parhaat liikelahjat, joiden avulla voit luoda pysyvän positiivisen vaikutelman.