fbpx

Joulukaudella sinulla on loistava tilaisuus antaa yrityksesi myyntimenestykselle uutta vauhtia. Asiakkaat etsivät sieltä sun täältä parhaita lahjoja ja erikoistarjouksia: hyödynnä jouluhulina parhaalla mahdollisella tavalla ja toteuta se myyntinä. Yksi tehokas strategia on käyttää yksilöityjä mainoslahjoja. Seuraavaksi kerromme tarkemmin, miten erikoismuotoillut liikelahjat voivat lisätä joulumyyntiä merkittävästi.

1. Lahja jokaisen ostoksen yhteydessä

Anna jokaisesta ostoksesta ilmainen yksilöity mainostuote, mikä motivoi asiakkaita tekemään kaupat. Tällainen tuote voi olla esimerkiksi yksilöity joulukoriste, muki joulutervehdyksellä, laadukas muistikirja – jotain, mikä tarjoaa lisäarvoa ostokselle. Tällainen strategia toimii asiakkaalle lisäkannustimena ostoksenteossa ja muistuttaa heitä myös brändistäsi joka kerta, kun asiakas pitää logotuotetta kädessään.

2. Yksilöidyt lahjasetit

Joulu on antamisen aikaa: mikä voisi olla sopivampi kuin yksilöity lahjasetti? Yhdistä erilaisia tuotteita ja lisää yksilöity elementti yhtenäisen, ainutlaatuisen ja viehättävän setin luomiseksi. Esimerkiksi vartalonhoitotuotesetti voidaan yhdistää yksilöidyn kosmetiikkalaukun ja nimetyn joulukortin kanssa. Asiakkaasi saa yhdestä setistä paljon arvokasta ja yrityksesi lisää myyntiä.

3. Rajoitettu erä ylellisiä tuotteita

Jos tarjoat asiakkaille jouluksi ylellisiä tuotteita, joita on saatavana vain rajoitetusti, he haluavat saada osansa jostain harvinaisesta. Esimerkiksi jouluaiheiset liikelahjat erityisessä jouluaiheisessa lahjapaketissa, jota tarjoat vain rajoitetun ajan: asiakkaiden on kiirehdittävä, jotta he eivät jää siitä ilman.

4. Palkitse uskolliset asiakkaat

Näytä uskollisille asiakkaille, että välität heistä antamalla heille yksilöidyt liikelahjat. Se on ele, joka vahvistaa kumppanuuttanne entisestään ja motivoi asiakkaita tekemään jatkossakin tiivistä yhteistyötä kanssasi. Laadukas yksilöity lahja saa asiakkaat tuntemaan, että arvostat heitä. Kaikki tämä auttaa luomaan luotettavamman ja ystävällisemmän kuvan brändistäsi.

5. Jaa mainostuotteita somekampanjassa

Laita sosiaalisen median kanavasi toimimaan ja jaa yksilöityjä mainoslahjoja seuraajillesi ja faneillesi. Kannusta heitä jakamaan kampanjatietoa ystäville ja tutuille saadaksesi lisää osallistujia ja lisätäksesi brändisi näkyvyyttä entisestään. Näin voit saada jouluna paljon asiakkaita ja nostaa myyntinumerot uudelle tasolle.

6. Yksilöidyt lahjakortit

Lahjakortit ovat perinteinen joululahja. Miksi et tekisi niistä henkilökohtaisempia yksilöimällä lahjakortit? Niin luot kätevän ja käytännöllisen lahjan asiakkaillesi ja takaat yrityksesi myyntimenestyksen myös tulevaisuudessa.

Kaikki tämä huomioon ottaen kannattaa ehdottomasti sisällyttää yksilöidyt mainoslahjat joulumyyntistrategiaan tänä vuonna. Lisää erityinen muotoilu liikelahjoihin, jolloin osoitat arvostusta ja mainostat samalla yritystäsi: asiakkaasi muistavat sinut aina, kun he huomaavat yrityksesi logon. Asiakkaat muistavat brändisi paremmin ja se lisää myyntiäsi myös tulevaisuudessa. Mieti huolellisesti joulustrategiaasi ja valitse parhaat tuotteet – se kasvattaa myyntiäsi taianomaisesti!

Pyydä tarjous